Stater is marktleider in het verzorgen van hypotheekprocessen voor zijn klanten. Stater is continu op zoek naar mogelijkheden om zijn dienstverlening uit te breiden of te verbeteren. Een van de projecten is het verbeteren van de dienstverlening door invulling te geven aan de kaders vanuit de zorgplicht. Hierdoor zijn de klanten van Stater beter in staat om via een gecontroleerd proces met consumenten – de eindklanten dus – te communiceren over bepaalde hypotheekvraagstukken.

Rembert Brouwer is als projectmanager verantwoordelijk voor het inregelen van de ontwikkelde dienstverlening en het uitrollen naar klanten. Om van idee naar uitvoering te komen heeft hij een projectteam samengesteld en met dit team de projectaanpak vastgesteld.

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Stater ondersteunt bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met hypotheeksystemen. Stater is op 1 januari 1997 opgericht en binnen 15 jaar uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1 januari 2001 opereert Stater als zelfstandige onderneming binnen de ABN Amro Groep.