Wat is dat toch wat Tenzing tot Tenzing maakt? Vraag het een van ons en je krijgt als antwoord dat we een gave netwerkclub zijn met bevlogen en succesvolle professionals die naar elkaar omkijken, elkaar helpen zichzelf te ontwikkelen en bovenal veel plezier met elkaar maken. En dat doen we op de voor ons zo typerende, eigenwijze manier. De mensen die al wat langer aan Tenzing verbonden zijn weten dan precies wat er bedoeld wordt. Met de groei van vijf naar meer dan tien man in twee jaar tijd, wordt het toch tijd om onze werkwijze eens op papier te zetten. Het is niet alleen voor nieuwe collega’s, maar zeker ook voor de vaste garde erg waardevol. Zo merkt Arno Lammers op, dat hij het Stappenplan naar ondernemerschap maar weer eens bekeken had, om zichzelf goed te kunnen verkopen aan potentiële nieuwe opdrachtgevers. En met succes

We hebben de stappen maar eens op papier gezet. Een routekaart zo je wilt, die projectprofessionals begeleidt op hun expeditie als zelfstandig ondernemer. Het stappenplan geeft inzicht in onze manier van samenwerken. We gaan in op alle steun en begeleiding die de professionals van ons krijgen. Eigenlijk net zoals sherpa Tenzing Norgay zich als klimmer, drager en berggids inzette om samen met sir Edmund Hillary als eerste de top van de Mount Everest te bereiken, zo begeleiden wij ze op hun weg naar succesvol ondernemerschap. Want zacht landen en hard klimmen, daar helpen wij bij!

Het stappenplan geeft handvatten voor het ontwikkelen van je eigen merk. Bij het vinden van een gave opdracht mag je ook op ons rekenen. Vervolgens is het zaak dat je jezelf ontwikkelt. Stilstand is immers achteruitgang. Ook bij die persoonlijke ontwikkeling helpen we je graag. En tenslotte helpen we jou ook om helemaal op eigen benen te staan, onder andere door je te helpen tijdens je zoektocht naar een nieuwe gave klus.