We hebben ons de afgelopen tijd verder ontwikkeld, hard aan de professionalisering van ons basecamp en aan onze zichtbaarheid gewerkt. Al die inspanningen hebben ons maar liefst twee nieuwe collega’s opgeleverd. Associate Maurits hebben we al aan je voorgesteld. Met veel plezier kunnen we je laten weten dat Mark Dries zich vanaf 1 juli eveneens als associate bij Tenzing heeft aangesloten. Na jarenlange ervaring met bedrijfsprocessen, Lean en workshop facilitatie vanuit loondienstverband, is Mark nu als zelfstandig ondernemer aan de slag.

Mark werkt momenteel als Proces Architect aan een opdracht die via zijn eigen netwerk is binnengekomen. Wie weet komt de volgende opdracht wel via het Tenzing-netwerk!

Mark: “Er is geen verandertraject waarbij niet ook processen verbeterd moeten worden en er is geen verbetering mogelijk zonder het neerzetten van een standaard en een goede multidisciplinaire samenwerking.

Als er voor iedereen voldoende actief te halen en te brengen valt, dan gaat het vliegwiel min of meer als vanzelf draaien. Daar krijgt iedereen energie van. Leidende principes zijn daarbij: ga kijken, vraag waarom, toon respect en neem actie!

Deze principes zie ik ook terug bij de mensen van Tenzing. Misschien is dat wel de reden waarom ik meteen vanaf het allereerste moment een klik voelde.”

Jij dan??

Wil jij ook deel uitmaken van een netwerk waarin professionals van elkaar leren, elkaar stimuleren en vooral samen veel plezier maken? Heb jij behoefte aan ondersteuning en begeleiding? Altijd welkom om eens een kijkje te nemen op ons tweewekelijkse basecamp. Eerst even wat meer over ons weten? Kijk dan hier ook eens: https://werkenbijtenzing.nl/