Wist je dat professionals die de stap naar zelfstandigheid overwegen aan mogen schuiven bij ons basecamp? Eens in de twee weken bespreken we op de vrijdag een aantal onderwerpen. Een vast onderdeel is een relevant ondernemersthema.

Weet je wat nou zo leuk is? Afgelopen week heeft een potentiële deelnemer een mooi onderwerp aangedragen: hij presenteerde zichzelf door zijn projectmanagement toolkit met ons te bespreken. Als vakidioten onder elkaar hebben we er uiteraard enige tijd over gediscussieerd. Daarnaast hebben we de wet DBA besproken: welke maatregelen kunnen wij hierin nemen? Ook dat leverde direct mooie discussies op.

Komende week gaan we iets leuks met elkaar doen. We gaan naar een Pitch & Putt en ook dan zullen er weer geïnteresseerden kennismaken. Twee zelfs.

Ook behoefte aan een netwerk van ervaren professionals?

Heb jij ook behoefte aan ondersteuning en begeleiding? Lijkt het jou fijn om van tijd tot tijd met gelijkgestemden te sparren? Misschien past ons netwerk waarin professionals van elkaar leren, elkaar stimuleren en vooral samen veel plezier maken wel heel goed bij jou. Kom gerust eens langs op ons tweewekelijkse basecamp. Wie weet kunnen wij jou helpen om zacht te landen en hard te klimmen. Dus, wat houd je tegen? Niet geschoten is altijd mis!

Neem wel van tevoren even contact op om te horen of het uitkomt. Wil je eerst even wat meer over ons weten? Kijk dan ook hier eens: werkenbijtenzing.nl