Shailesh Gayadin

Het jaar is goed begonnen. Al in de eerste maand hebben we een nieuwe associate aan ons kunnen verbinden: de 33-jarige Shailesh Gayadin. Met een afgeronde opleiding Integrale Veiligheidskunde op zak stortte hij zich aanvankelijk op informatie analyse. Binnen twee jaar had hij zich opgewerkt tot business analist, een vakgebied waar hij goed in gedijt. Ambitieus als hij is wilde hij echter meer zelfstandigheid. Daarom besloot hij als zelfstandig professional verder te gaan.

“Ik vind het leuk om mensen te leren kennen en bij verschillende organisaties in de keuken te kijken. Je kan je als zelfstandige zoveel sneller ontwikkelen. Analyses uitvoeren op verschillende vakgebieden maakt de rol bovendien heel interessant.”

Shailesh is een gedreven, ambitieus persoon die streeft naar kwalitatief goede resultaten. Zowel in teamverband als individueel weet hij oplossingsgericht te werken. Hij is een perfectionist, analytisch, sociaal richting collega’s, staat in communicatief opzicht sterk in zijn schoenen en, misschien wel zijn belangrijkste asset: hij is altijd vrolijk wat een positieve werking heeft op zijn omgeving.

Waarom Tenzing?

In feite heeft hij alle ingrediënten in zich om als zelfstandige aan de slag te gaan. Waarom hij zich dan bij Tenzing heeft aangesloten? “Ik was er niet naar op zoek, maar Tenzing kwam op mijn pad. Ik heb me aangesloten, voornamelijk vanwege de ondersteunende factor. Het is fijn om deel uit te maken van een community waar kennis, ervaring en kunde vrijelijk gedeeld worden. Als beginnend zelfstandige is het heel belangrijk dat je daar toegang toe hebt. Je kan er veel van leren en je hoeft bovendien niet zelf het wiel uit te vinden.
Tenzing is er voor je. Voor het controleren van contracten bijvoorbeeld. Het is fijn als iemand over je schouders meekijkt, je helpt met specifieke praktische zaken, je feedback geeft.
Het zijn bovendien stuk voor stuk ambitieuze professionals die willen groeien. Daar pas ik tussen, want zo ben ik ook. Daarom Tenzing.”

Jij dan??

Wil jij ook deel uitmaken van een netwerk waarin professionals van elkaar leren, elkaar stimuleren en vooral samen veel plezier maken? Heb jij behoefte aan ondersteuning en begeleiding? Altijd welkom om eens een kijkje te nemen op ons tweewekelijkse basecamp. Eerst even wat meer over ons weten? Kijk dan ook hier eens: https://werkenbijtenzing.nl/