Tenzing groeit. Onlangs hebben we zowel een associate, Yuri Villa Rikkers, als een partner aan ons verbonden: Jaap Brouwer.

Na de studie Technische Informatica aan de Universiteit Twente heeft Jaap de afgelopen 25 jaar in verschillende rollen en bij diverse bedrijven zijn sporen meer dan verdiend. Zijn carrière heeft zich ontwikkeld via een pad van de technisch functionele kant, naar de bedrijfsprocesmanagement- en optimalisatiezijde en vervolgens naar management en besturing van afdelingen en functies. Hierbij draait het om het optimaliseren van de driehoek technologie, processen en mensen, bijvoorbeeld in de Lean en Agile-transformaties die Jaap heeft mogen initiëren en uitvoeren. Dit zijn uitdagingen die – net als een grote en complexe puzzel – nooit af zijn door een continu veranderende werkelijkheid. En laat Jaap nou gek zijn op puzzelen en er nog goed in zijn ook!

Het Tenzing-netwerk en de Tenzing-werkwijze zijn niet nieuw voor Jaap. Sterker nog, sinds de start heeft hij een actieve relatie gehad met de collega’s van Tenzing. En nu gaat hij meedoen en zelf energie steken in ons helpen ons netwerk uit te breiden met leuke collega’s. Daar zijn wij heel blij mee. Jaap is momenteel werkzaam als interim CIO. Hij is een gecertificeerd Master Black Belt in Lean en Six Sigma, waarmee direct een flinke dosis executiekracht én een netwerk op C-level aan Tenzing worden toegevoegd.

Jaap: “Tenzing wil groeien en daar wil ik graag aan bijdragen. Naast een mentale uitdaging mag ik mijzelf ook graag fysiek uitdagen middels lange afstands-hardlopen. Dat past bij mij en dat gebruik ik ook in mijn werk. Hebben we ons ergens ver weg een ambitieus doel gesteld? Dan werken wij ons daar gestaag naartoe. Datzelfde wil ik ook voor Tenzing doen. Ik wil ze helpen hun ambitie te realiseren in het uitbreiden van het netwerk met bevlogen en succesvolle professionals die naar elkaar omkijken en elkaar helpen te ontwikkelen. Want ik wil gave dingen, met gave mensen doen.”