Fijne feestdagen en een kansrijk 2024

En ook 2023 is weer voorbijgevlogen. Vorig jaar wisten we het netwerk uit te breiden met twee nieuwe ‘collega’s’. Dit jaar hoopten we stiekem dat we nóg een aantal nieuwe collega’s aan ons mooie netwerk zouden kunnen verbinden. En kijk: we hebben Tenzing met maar liefst drie collega’s uitgebreid. Maar dat is niet het enige dat we hebben bereikt. Groei vraagt immers ook iets van ons, als netwerk. Want als je je bij Tenzing aansluit doe je dat omdat je behoefte hebt aan ondersteuning en begeleiding of omdat je een gaaf netwerk zoekt waar je van elkaar kunt leren, elkaar kan stimuleren en vooral veel plezier kan maken.

Voor ons betekent dat dus dat ook wij onszelf constant moeten blijven ontwikkelen en kritisch moeten zijn op onze werkwijze. Want hoe bouw je gezamenlijk verder aan een netwerkclub waar iedereen leuke opdrachten heeft, waar we elkaar ondersteunen bij de persoonlijke ontwikkeling als ondernemer en als professional? Daar dachten we in 2023 veel over na en dat gaan we in 2024 ook weer doen.

Als collectief gaan we dan ook eind januari reflecteren en vooruitkijken, nieuwe doelstellingen bepalen en een pad uitstippelen voor 2024. Maar voor het zover is gaan we eerst op 11 januari proosten op het nieuwe jaar en wel in ons nieuwe kantoor aan de Savannahweg in Utrecht. Wil je met ons proosten? Dat kan, maar laat het ons wel even per mail weten (info@tenzing.nl).

Voor nu wensen we jou heel fijne feestdagen. Op naar een kansrijk 2024!

Gijs, Marco, Rembert, Gustaaf, Arno, Jaap, Rens, Mark, Yuri, Maurits, Bram