Maurits den Dunnen

Onlangs hebben we Maurits den Dunnen ook formeel als associate aan de club toegevoegd. Maurits heeft jarenlang als project- en programmamanager in loondienst gewerkt en gaat nu onder begeleiding van Tenzing als zelfstandig ondernemer verder. En het mooie is: hij heeft via het Tenzing-netwerk direct een opdracht weten te verwerven, zelfs al voordat hij goed en wel zijn handtekening onder het contract met ons had gezet.

Maurits: “Die stap naar zelfstandigheid gaat echt super snel. Daar ben ik wel heel erg blij mee. Jarenlang speelde ik met de gedachte om voor mezelf te beginnen, maar heb die stap nooit durven wagen, omdat die zo groot voelde. Nu had ik echt in no-time via Tenzing een opdracht, wat mij een stuk zekerheid biedt. Zo mooi ook dat ik me niet druk hoef te maken over zaken als facturering en verzekeringen, want Tenzing regelt dit soort gedoe voor mij.

Op papier ben ik alleen, maar als associate van Tenzing ben ik dat niet. Alles gaat onder de paraplu van Tenzing wat veilig en vertrouwd voelt en mij een stuk zekerheid biedt.

Tenzing is een groep goeie gasten die vanuit passie werken, die elkaar de helpende hand bieden en een stapje harder lopen. De coaching binnen deze groep vakgenoten laat mij groeien in mijn leiderschapsrol.”


En jij dan?

Durf jij dan net als Maurits de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te maken? Je mag overigens ook eerst even als medewerker beginnen en onder begeleiding binnen twee jaar doorgroeien naar het zelfstandig ondernemerschap. Het belangrijkste is dat je de ambitie hebt om voor jezelf te beginnen en dat het je leuk lijkt om deel uit te maken van een professioneel, warm netwerk waarin hard werken en veel lachen hand in hand gaan. Weet dat je tijdens je ‘expeditie’ gecoacht wordt door gedreven en ervaren IT-professionals die jou veilig omhoog helpen.

Zacht landen en toch hard klimmen? Dat kan bij ons! Waar anders?