Utrecht Marathon samen lopen met Tenzing

Op 21 mei aanstaande staat de Utrecht Marathon op de agenda! En wij lopen mee. Nou ja, niet allemaal hoor, maar wel een aantal van ons. Ook de afstanden die de Tenzing collega’s lopen variëren. De een heeft al een hele marathon in de benen, de ander loopt voor het eerst een halve. En weer anderen houden het op 5 of 10 kilometer. Maar het idee om samen te lopen stimuleert wel. Eigenlijk net zoals samenwerken ons altijd motiveert.

Het is overigens niet de eerste keer dat we met elkaar lopen. In 2019 liepen we met een mooi clubje de Halve van de Haar te Haarzuilens. Dat is ons goed bevallen. Ook toen merkten we dat er interesse uit ons netwerk was om mee te lopen. Niet dat we allemaal in hetzelfde tempo lopen, maar het is wel een fijne stimulans om met elkaar toe te werken naar een vergelijkbaar doel. Dan kunnen we elkaar wat stimuleren en wellicht zelfs een keer samen trainen ter voorbereiding op dit mooie sport event.

Heb je zin om mee te lopen en elkaar te motiveren om een mooie tijd neer te zetten? Laat het ons weten vóór 9 april, want dan sluit de voorinschrijving. Wij zorgen voor een shirt een leuk team en met elkaar zorgen we natuurlijk voor een positieve stimulans. Als er veel belangstelling is om mee te lopen, dan kunnen we een aantal weken voor de start vast nog wel een leuke, gezamenlijke training organiseren.

Dus, loop je met ons mee? Aanmelden doe je gewoon via info@tenzing.nl.