Begin dit jaar is Maurits den Dunnen als associate aan Tenzing toegevoegd. Zijn allereerste opdracht als zelfstandige heeft hij via het Tenzing-netwerk weten te verwerven. En weet je wat nou nog mooier is: ook zijn tweede opdracht heeft hij aan Tenzing te danken.

Maurits is namelijk onlangs gestart als project- en programmamanager bij Independer. Al zijn eerdere projecten hadden tot doel de organisatie beter grip op de omgeving te geven en processen gestroomlijnd te laten verlopen, zodat medewerkers optimaal kunnen presteren. Zo heeft hij bij Infomedics, waar jaarlijks ruim 100.000 claims van zorgconsumenten bij verzekeraars worden verwerkt in een zelfgebouwde omgeving, een ecosysteem van digitale contactstromen gerealiseerd met diverse koppelingen naar interne en externe systemen en databronnen. Via dit ecosysteem worden duizenden claims per dag verwerkt en legt het de basis voor het detecteren van fraude van zorgaanbieders en -consumenten.

Typisch Maurits

Verbinden en concretiseren, dat is waar Maurits voor staat. Door iedereen te laten doen waar hij of het systeem goed in is, wordt werken leuker en komt het succes binnen handbereik. Dit doet Maurits nu ook bij Independer. Het doel: het bieden van fijne dienstverlening aan de klanten van Independer. Door slimme connecties te leggen tussen nieuwe en bestaande systemen geeft Independer zijn klanten meer regie over hun eigen schadevragen en -meldingen. Tegelijkertijd werkt Maurits met diverse specialisten samen om klantvragen weg te nemen door hen beter te informeren, want voorkomen blijft altijd beter dan genezen!

Hierdoor blijft Independer de enige juiste en betrouwbare partij die de financiële wereld voor haar klanten eerlijker en transparanter maakt.

Maurits is een gedreven verbinder die complexe uitdagingen aanpakt en met matig of
gewoon geen genoegen neemt. Stressbestendig en vanuit kalmte focust hij zich op het einddoel. Door verbinding met collega’s en leveranciers te leggen weet hij de omgeving te creëren waarin hij oplossingen kan realiseren.

En jij dan?

En dan te bedenken dat hij jarenlang twijfelde of hij wel klaar was om als zelfstandige aan de slag te gaan. Die stap had hij in zijn hoofd echt veel te groot gemaakt. Wil jij ook voor jezelf beginnen? Gewoon doen! Met Tenzing als begeleider op je expeditie stelt het echt helemaal niets voor.