Iedere organisatie bouwt aan zijn merk. Als zelfstandig ondernemer bén jij jouw merk. Jij bent immers wat jou onderscheidt ten opzichte van je concurrent. Maar in welk opzicht maak jij dan het verschil? En welke rol kan bijvoorbeeld een platform als LinkedIn daarbij spelen? Op 23 maart staan we vanaf 16.00 uur hierbij stil tijdens de collegasessie van Tenzing.  

Jouw merk

Binnen Tenzing werken we altijd hard aan ons merk om ons verder te positioneren als een gave club professionals die elkaar ondersteunen bij opdrachten, persoonlijke ontwikkeling en ondernemersvraagstukken. Je blijft wel ‘gewoon’ verantwoordelijk voor je eigen succes en misstappen, maar we laten je niet vallen. Het bouwen aan je eigen merk hoort ook bij de begeleiding die je van ons mag verwachten en maakt deel uit van het stappenplan dat we voor onze collega’s hebben ontwikkeld. 

IIn de collegasessie van 23 maart nemen we een duik in de wereld van LinkedIn en laten we zien hoe je jezelf op dit platform kan positioneren. Maarten Verstraten en Ophelia Tekeste van YouLinq.me zijn experts op dit vlak en zullen ons tijdens de collegasessie de nodige tips & tricks geven hoe je dit het beste kunt doen. En om het lekker concreet te maken, gaan we ook maar gelijk aan de slag.  

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@tenzing.nl
• Datum en tijd: 23 maart 2023 van 16.00 tot 20.00 (inloop vanaf 15.30)
• Locatie: omgeving Utrecht

Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s met wie we in projecten samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.