Tenzing is een associate rijker: Yuri Villa Rikkers! Even voorstellen: Yuri heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van product & business development in veel verschillende rollen. Hij heeft vaak in boardrooms gestaan en is evenzeer een marketingstrateeg als een productontwikkelaar. Welkom Yuri!

Dit is wat hem aantrekt aan Tenzing: “Bij Tenzing heerst een vriendschappelijke cultuur. Tenzing voelt als een familie met wie ik successen kan vieren en tegenslagen kan delen. De intenties van alle partners zijn zuiver: een ieder helpt elkaar en samen creëren we een vangnet voor elkaar. De partners van Tenzing kijken niet alleen om zich heen of er interessante opdrachten voor mij zijn. Ze coachen me bovendien on the job. Zo kan ik mij verder ontwikkelen als product owner.”

Ben jij op zoek naar een netwerk waarin je je veilig kunt voelen en waar hard werken en veel lachen hand in hand gaan? Lijkt het je leuk om net als Yuri deel uit te maken van het Tenzing netwerk waarin je ondersteund en begeleid wordt door ervaren professionals? Altijd welkom voor een goede kop koffie en dito gesprek! Eerst even wat meer weten over ons? Kijk hier ook eens: https://werkenbijtenzing.nl/