Goed dat je hier bent. Maar eigenlijk wilden we het nieuws over ons social event met je delen. Dat vind je hier.

Naar de Top voor KiKa. Meerdere keren per jaar gaan ervaren en niet-ervaren klimmers op pad om via uitdagende klimtochten geld op te halen om de strijd aan te gaan tegen kinderkanker. Niet alleen, maar samen, precies zoals wij als Tenzing-team dat doen.

In het weekend van 12 maart was de eerste expeditie, de tweede was in april en er volgen er dit jaar nog drie. Allemaal om geld op te halen voor onderzoek naar kinderkanker. Als je weet hoe wij in elkaar zitten, dan snap je vast dat wij dit initiatief steunen. Niet zomaar, maar als hoofdsponsor. Want zoals die klimmers gezamenlijk de top van een vierduizender weten te bereiken, zo werken wij samen binnen Tenzing. Samenwerkend, elkaar helpend, opdrachtgevers verder helpend. Op die manier bieden wij professionals tevens een veilige omgeving waarin ze zich zonder al te veel stress kunnen ontwikkelen tot zelfstandig ondernemer. Want dat is waar onze passie ligt.

In juli gaat ‘Naar de top voor Kika’ zowel een week naar Zwitserland (6-11 juli, Berner Oberland: vijf x een 4.000 beklimmen) als een week naar Italië /Frankrijk (10-17 juli, beklimming van o.a. de Castor en de Top van de alpen de Mont Blanc). En van 19 tot 23 juli wordt de Bismarck beklommen. Hou deze site in de gaten voor het verslag.

Tot nu toe is er overigens in totaal al bijna EUR 950.000,- opgehaald in de afgelopen 8 jaar. Hoe mooi zou het zijn als er op zaterdag 17 september een cheque aan KiKa kon worden overhandigd waaruit blijkt dat er in de afgelopen jaren in totaal meer dan Euro 1.000.000,- is opgehaald.