We zijn toe aan een volgende stap en willen graag meer zelfstandig professionals aan ons netwerk verbinden. Gaandeweg het traject ontdekten we echter dat het beeld dat onze vorige website uitstraalde niet meer past bij wie wij zijn. En daarom hebben we de website in een nieuw jasje gegoten. Frisser, moderner en met beelden die verbeelden wie wij zijn en waar wij voor staan.
Als team werken wij nauw samen en ondersteunen elkaar en onze opdrachtgevers. Eigenlijk net zoals sherpa Tenzing Norgay als klimmer, drager en berggids sir Edmund Hillary hielp om als eerste de top van de Mount Everest te bereiken, zo ondersteunen en begeleiden wij ondernemingen op hun weg naar succes.
En datzelfde doen we met nieuwe collega’s die het loondienstverband ontgroeid zijn en die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Die nemen we bij de hand en bieden ze een veilige omgeving waarin zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandig professional. En ook net gestarte zelfstandig professionals die zich aan ons netwerk willen verbinden bieden wij diezelfde veilige omgeving. Heb je je ooit afgevraagd waarom wij die karabijn in ons logo hebben verwerkt? Daarom dus!