Als Tenzing helpen we elkaar naar grotere hoogte, onder andere door elkaar te ondersteunen, stimuleren en kennis te delen. Ook met ons netwerk delen wij regelmatig kennis over bijvoorbeeld ondernemersvraagstukken of inhoudelijke onderwerpen. Tijdens onze laatste collegasessie hebben we samen met onze partner YouLinq.me gekeken naar manieren om jezelf beter te positioneren op LinkedIn.
Flink wat collega’s waren aanwezig tijdens deze masterclass waarin we de nodige tips & tricks kregen over de manier waarop je jezelf het beste kunt profileren. We gingen met ons eigen profiel aan de slag en kregen de mogelijkheid om een nieuwe profielfoto te laten maken.
Na het formele deel was er nog alle gelegenheid om tijdens een walking dinner uitgebreid te netwerken. Ook heel geslaagd.

Over onze collegasessies

Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s met wie we in projecten samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Kon je er deze keer niet bij zijn, maar ben je wel geïnteresseerd in de volgende collegasessie? Hou onze site of onze nieuwsbrief dan in de gaten.
Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Stuur ons een mail en we zetten je op de lijst!