Op 19 mei gaat het dan toch echt gebeuren. De eerder uitgestelde collegasessie staat dan op de agenda vanaf 16.00 uur, omgeving Utrecht.

Klantbeleving

Vaak hoor je: “De klant staat bij ons centraal!”, maar weet men dan ook of de klant dit zo ervaart? Een duurzame klant-relatie kan alleen ontstaan als er sprake is van een positieve en verrassende klantbeleving – zeg maar gerust: ”een emotionele klantbeleving”! Mark Hoevenaars, business strategist, neemt ons tijdens de collegasessie mee op reis in de wereld van excellente klantbeleving.

Een tweede onderwerp hebben we nog in beraad. Omdat het alweer een flinke tijd terug is dat we elkaar hebben gezien, zullen we zeker ook tijd inruimen om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum en tijd: 19 mei 2022 van 16.00 tot 20.00
• Locatie: omgeving Utrecht

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.