Divider ezine

E-zine #53

In browser bekijken
18 december 2020
header mailpoet groet 2021

Beste Gustaaf,

Als je met mensen praat over 2020, dan heeft men het over het jaar dat we vooral maar snel moeten vergeten. Als je er van iets meer afstand naar kijkt, dan is het ook het jaar dat ons ook veel nieuwe inzichten heeft gegeven. Het heeft ons gedwongen om creatief en wendbaar te zijn, vanuit huis zijn de werkzaamheden voor onze opdrachtgevers gewoon doorgegaan. Ook zijn bestaande manieren van samenwerken nu meer voor het voetlicht gekomen. Mooie ervaringen die we kunnen meenemen naar 2021 waar hopelijk toch ook weer ruimte gaat ontstaan voor werken met collega’s in eenzelfde ruimte.

Als Tenzing geven we ieder jaar aan onze gewaardeerde relaties een eindejaarsattentie. Deze overhandigen we normaliter persoonlijk. Dit jaar blijkt dat net even ingewikkelder en dwingt dat ons opnieuw tot creatief denken.
We hebben daarom besloten om € 2021,- over te maken aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds ondersteunt ouders die het financieel moeilijk hebben. Dit fonds maakt het mogelijk dat kinderen van deze ouders mee kunnen doen aan sport- en cultuuractiviteiten. We zijn als Tenzing blij dat we een klein steentje mogen bijdragen aan het plezier van deze kinderen. Zijn zijn immers onze toekomst.

Wij wensen iedereen fijne en vooral gezonde feestdagen. In 2021 ontmoeten we elkaar hopelijk weer.Gijs Huizinga • Marco Korbag • Rembert Brouwer • Gustaaf de Man •
Peter Lubbers • Arno Lammers
Sports-Football-Divider-3
Sports-Football-Divider-2
twitter linkedin