Divider ezine

E-zine #47

View In Browser
24 december 2018
header mailpoet nieuw kerst

Beste relatie,

2018 zal de boeken in gaan als het jaar waarin we ons 20-jarig bestaan hebben gevierd met onze relaties. Een jaar ook waarin we, zoals je van ons gewend bent, weer veel kennis hebben gedeeld tijdens verschillende bijeenkomsten. De meest intensieve was zonder twijfel de leading SAFe training, waarmee we veel zelfstandig projectprofessionals een groot plezier mee hebben gedaan. Bij voldoende belangstelling volgt in 2019 de training Duurzaam projectmanagement.
Komend jaar gaan we in ieder geval door met onze collegasessies. De eerste staat gepland op 11 april en het thema gamification is een van de onderwerpen. De Tenzingsessie op 21 maart voor opdrachtgevers belooft er eentje te worden met een sportief tintje. En over sportief gesproken: als sportliefhebber vind je het wellicht leuk om met een aantal Tenzingcollega's een 10 kilometer of een halve marathon te lopen! Tot slot bieden we samen met een van onze relaties de masterclass 'financiële onafhankelijkheid' aan.

Tot ziens in 2019!
Sports-Football-Divider-3
Tenzingsessie ego eco 180x120

Tenzingsessie: Ego of eco

"We zitten midden in een transformatieproces. De naakte waarheid ligt op straat. Met welke intentie(s) treed ik de wereld tegemoet Ga ik voor Ego of Eco?"
Aan de hand van deze vragen neemt Mr. Peter Paul Leutscher ons mee tijdens de Tenzingsessie op donderdag 21 maart.
lees verder
Collegasessie 180x120

Duurzaam managen van projecten

Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Duurzaamheid en MVO zijn geen corporate liefdadigheid, maar een economische realiteit. Een training hierover staat in de steigers.
lees verder
Format loop 180x120

Loop je mee met de Halve van de Haar?

Met een uniek parcours door het park en de tuinen van De Haar staat Kasteelloop De Halve van De Haar garant voor het mooiste en gezelligste loopevenement van Midden-Nederland! En Tenzing loopt mee!
Ook zin om mee te lopen of samen te trainen? Geef je dan op via info@tenzing.nl

format en dan nog dit 180x120

Masterclass financieel onafhankelijk

Heb jij een ruim inkomen waar je zorgeloos van zou kunnen leven, maar lukt het je niet om genoeg vermogen op te bouwen om een jaar niet te hoeven werken? Schrijf je dan nu in voor de Masterclass en leer dat Financiële Onafhankelijkheid ook voor jou mogelijk is.
lees verder
format horizontaal collegasessie 180x120

Gamification centraal tijdens collegasessie

Zet de 11e april vast een kruis in je agenda. Dan hebben we het tijdens de collegasessie over gamification: maakt dit het verschil om kwaliteit en continu verbeteren op de kaart te zetten? Daarnaast staat het onderwerp blokchain, voorbij de hype, geagendeerd.
lees verder
format agenda 180x120

Agenda 2019

• 21-03 | Tenzingsessie
• 11-04 | Collegasessie
• 22-04 | Halve van de Haar
• Q1 2019 | Training duurzaam project-management (bij voldoende deelname)
Sports-Football-Divider-2
twitter linkedin