Collegasessie: gamification en blockchain

Beste zelfstandig professional,

Aanstaande april zal er weer een collegasessie plaatsvinden.  Centraal staan dit keer de onderwerpen ‘gamification’ en ‘blockchain’! Natuurlijk is er daarnaast ruimschoots gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en de onderlinge banden te verstevigen.

Gamification

Zet uw organisatie in op kwaliteit, continu verbeteren en innovatie? Maar kost het veel moeite om deze onderwerpen onder de aandacht te brengen en lijkt het een onmogelijke opgave om het werkend te krijgen? Gamification kan het verschil maken. Tijdens de collegasessie laten De Processpecialisten zien hoe de inzet van games de motivatie vergroot en continu verbeteren versterkt.

Blockchain, de hype voorbij

Over Blockchain is de afgelopen maanden en jaren genoeg geschreven. Nu de hype voorbij is, gaan we tijdens de collegasessie in op de nieuwe trends over dit thema. Zijn er nieuwe kansen of moeten we de hype vooral niet opnieuw gaan hypen? Marcel Sanders is een ervaren manager en consultant die zich de laatste jaren heeft verdiept in nieuwe technologieën. Hij is auteur van het boek ‘De Kracht van Blockchain’ en neemt ons mee in de ontwikkeling en toepassingsmogelijkheden van de blockchain. In een interactieve sessie kijken we naar de opzet en unieke eigenschappen van deze manier van decentrale gegevensopslag en doorlopen we bestaande en toekomstige use cases. 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum: 11 april 2019 tussen 16.00 en 20.00 uur
• Locatie: Dengh – Enghlaan 17, 3543 BD Utrecht
• Inclusief (brood)maaltijd en borrel.

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.