Divider ezine

E-zine #extra ediitie

In browser bekijken
17 september 2021
header mailpoet T20

Beste relatie,

Tenzing is deze maand gestart met Tenzing Consulting. Met deze onderneming komt Tenzing tegemoet aan de vraag van projectprofessionals die graag de stap naar zelfstandigheid willen maken.

De filosofie van Tenzing Consulting sluit naadloos aan bij die van Tenzing Projectmanagement. “Wij zijn bij Tenzing allemaal begonnen vanuit een dienstverband om van daaruit te ruiken aan het ondernemerschap”, aldus Gustaaf de Man, een van de partners van Tenzing. "Met deze nieuwe onderneming hebben we hetzelfde voor ogen. We merken dat er een groeiende groep ondernemende professionals is, die we graag een springplank bieden richting ondernemerschap. Omdat we bij Tenzing allemaal op deze manier zijn begonnen, zijn we ook in staat om ondernemers in de dop goed te kunnen ondersteunen. Met deze onderneming komt Tenzing tevens tegemoet aan de toenemende vraag in de markt om professionals te leveren die agile kunnen denken en werken."

Tenzing biedt nieuwe collega’s onder meer een dienstverband met een vast basissalaris, een winstdeling op basis van de omzet en onbegrensde opleidingsmogelijkheden. Werken bij Tenzing betekent bovendien werken vanuit een sterk collectief waarbij je je gesteund voelt door een groep betrokken collega’s van wie je kunt leren, met wie je ervaringen deelt en je jouw projectvaardigheden ontwikkelt.

Ben je op zoek naar een uitdaging op het grensvlak van business en IT? Zit ondernemen in jouw DNA, maar weet je nog niet waar je allemaal tegenaan loopt? Ben je toe aan een omgeving waar we samen kennisdelen, vaardigheden verbeteren en uitdagende opdrachten aangaan die passen bij jou als toekomstig ondernemer; trek dan aan de bel… Weggaan is groeien! Voor meer details ga je naar https://www.tenzing.nl/samenwerken/.

Gijs Huizinga • Marco Korbag • Rembert Brouwer • Gustaaf de Man •
Peter Lubbers • Arno Lammers • Rens Wagenbuur
Sports-Football-Divider-3
twitter linkedin