Samenwerken

Binnen Tenzing geloven we in de kracht van de samenwerking. Zowel binnen een projectorganisatie, als tussen een organisatie en haar netwerkpartners. Meerdere keren per jaar organiseren we bijeenkomsten voor zelfstandigen, opdrachtgevers en organisaties. Op die manier verrijken we ons voortdurend met actuele kennis en ontwikkelingen binnen het vakgebied en bovendien is het een mooie manier om leuke opdrachten te vinden. Voor onszelf en voor onze partners.

Projectmanagers

Binnen Tenzing projectmanagement is altijd ruimte voor nieuwe, ondernemende projectmanagers. Ben je ondernemend, resultaatgericht en ambitieus? En ben je toe aan een omgeving waar we samen kennisdelen, vaardigheden verbeteren en uitdagende opdrachten aangaan; trek dan aan de bel… Weggaan is groeien!

Werken bij Tenzing betekent zelfstandig werken vanuit een sterk collectief. Je bent verantwoordelijk voor je eigen persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling en voor het opbouwen van je eigen netwerk. Verantwoordelijk dus voor je eigen omzet, maar geruggensteund door een groep betrokken en directe collega’s van wie je kunt leren, met wie je ervaringen deelt en het projectmanagementvak verder mee ontwikkelt.

Spreekt dit je aan en wil je van gedachten wisselen over samenwerking, dan maken we graag een afspraak.