Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Collegasessie

november 25, 2021 @ 4:00 pm - 9:00 pm

Begin vorig jaar deden we jullie al een oproep voor de collegasessie over klantbeleving. Eindelijk is het dan zover; donderdag 25 november vanaf 16.00 uur vindt de collegasessie plaats in Utrecht. Omdat het alweer een flinke tijd terug is dat we elkaar hebben gezien, zullen we zeker ook tijd inruimen om elkaar te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Klantbeleving en agile denken & werken

Vaak hoor je: “De klant staat bij ons centraal!”, maar weet men dan ook of de klant dit zo ervaart? Een duurzame klant-relatie kan alleen ontstaan als er sprake is van een positieve en verrassende klantbeleving – zeg maar gerust: ”een emotionele klantbeleving”! Mark Hoevenaars, business strategist, neemt ons tijdens de collegasessie mee op reis in de wereld van excellente klantbeleving.

Aansluitend zal Sjors Meekels op dit onderwerp aanhaken vanuit zijn perspectief van Agile denken & werken. In de afgelopen jaren heeft Sjors zich bezig gehouden met software development projecten en Agile methoden. Hij bekleedde daarbinnen afwisselende functies, beginnend als software engineer en later als teamlead en afdelingsmanager.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum en tijd: 25 november 2021 van 16.00 tot 20.00
• Locatie: Omgeving Utrecht

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.

Gegevens

Datum:
november 25, 2021
Tijd:
4:00 pm - 9:00 pm

Organisator

Tenzing
E-mail:
g.de.man@tenzing.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dengh Utrecht
Enghlaan 17
Utrecht, Nederland
+ Google Maps