Lammers treedt toe tot Tenzing

Per 1 januari 2021 heeft Arno Lammers zich als partner aangesloten bij Tenzing projectmanagement.

Arno (1976) is een afgestudeerd bedrijfskundige en heeft een sterke affiniteit met IT. Hij heeft ruime leidinggevende en adviserende ervaring in het digitaliseren van processen voor klanten in diverse sectoren. Daarbij heeft Arno complexe implementaties met een grote verandercomponent voor organisatie en informatievoorziening succesvol voorbereid, (be)geleid en opgeleverd.

Arno werkt sinds 2000 in de IT-dienstverlening en begon zijn loopbaan als consultant bij Ordina Utopics. Daarna heeft hij onder meer als solution architect, projectmanager en services manager gewerkt voor internationale software leveranciers als Pallas Athena, Perceptive Software en Hyland Software. Sinds 2019 is hij zelfstandig projectprofessional verbonden aan Tenzing.

Arno: “Ik kijk vol enthousiasme uit naar deze nieuwe uitdaging. Daarbij wil ik mijn kennis en ervaring inzetten voor het realiseren van succesvolle opdrachten namens Tenzing projectmanagement. Het motiveert mij om klanten te helpen met digitaliseringsvraagstukken in de razendsnel veranderende wereld. Dit vereist visie, daadkracht en leiderschap. Eigenschappen waar projectprofessionals van Tenzing zich mee onderscheiden.”`

Ook samenwerken met Tenzing?

Binnen Tenzing projectmanagement is altijd ruimte voor nieuwe, ondernemende projectmanagers. Ben je ondernemend, resultaatgericht en ambitieus? En ben je toe aan een omgeving waar we samen kennisdelen, vaardigheden verbeteren en uitdagende opdrachten aangaan, neem dan contact met ons op.