Collegasessie: wie inspireert ons?

Twee keer per jaar organiseren we als Tenzing collegasessies. Inmiddels hebben we er al 30 achter de rug en de 31e is in aantocht 10 oktober aanstaande.

Onderwerpen: wie steekt zijn vinger op?
Vrijwel altijd is er iemand binnen onze club, die recent in aanraking is gekomen met een professional uit ons netwerk die graag zijn of haar verhaal wil doen! Ook voor aanstaande sessie zijn er al wat ideeën, maar we laten ons graag verrassen!

Wil jij jouw kennis delen op dit platform voor collega zelfstandig professionals? Laat het ons graag weten. Of heb je een idee voor een alternatieve invulling, ook dan kun je je bij ons melden (info@tenzing.nl)!

De datum hebben we alvast geprikt: 10 oktober 2019
Of je nu je vinger opsteekt of niet; zet de datum voor de volgende collegasessie alvast in de agenda: 10 oktober van 16:00 tot circa 20:00 uur, regio Utrecht. Aanmelden kan via info@tenzing.nl.

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.