Collegasessie: scrum in perspectief | robotisering | planningstool

We nodigen je van harte uit voor onze collegasessie* op donderdag 29 november 2018. Aanstaande sessie debatteren we over de toekomst van scrum in een business omgeving, praten we over robotisering, en bekijken we een nieuwe planningstool!

Scrum in business omgeving! Goed idee?
Scrum is niet meer weg te denken als ontwikkelmethode. Na successen in de software development wereld wordt de methode steeds vaker in business omgevingen toegepast. Is dit een goede ontwikkeling? Wanneer werkt het goed, wanneer niet? En als successen niet worden behaald, ligt dit dan aan de methode of de toepassing ervan? Hebben we dit soort ontwikkelingen eerder gezien; bestaat er een patroon? Jeroen Bollen, ervaren programmamanager, gaat met enkele stellingen graag de discussie aan over het gebruik en de toekomst van scrum.

Robotisering: feit of fictie
Robotisering komt de laatste tijd veel voorbij in het nieuws. Maar wat is het nou echt en wat betekent het voor jou en de organisatie waar je werkt? Gaat de wereld echt zo enorm veranderen? Remo Antonis, specialist Enterprise Information Management, gaat in op de verschillende vormen van robotisering en de manier waarop deze worden ingezet bij organisaties als de Rabobank, Bol.com en Coolblue.

Demo planningstool: verfrissend of vertrouwd
Menig projectprofessional wordt gevraagd om een planning af te geven, die enige tijd later weer moeten worden bijgesteld omdat er issues zijn. Uiteraard wil de stuurgroep deze issues met spoed toegelicht krijgen en moet de bijgestelde planning door iedereen gedragen worden. Tijs Hensen, zelfstandig projectmanager, neemt ons mee in zijn planningstool…. Simpel en snel heeft hij beloofd, want communicatie is belangrijker dan tooling!

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum: 29 november 2018 tussen 16.00 en 20.00 uur
• Locatie: Dengh – Enghlaan 17, 3543 BD Utrecht
• Inclusief (brood)maaltijd en borrel.

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.