Tenzing sherpasessie: high performing teams

Onze Tenzingsessies worden 1x per jaar gehouden en zijn druk bezocht. Deze sessies zijn dan ook afgestemd op grotere groepen. Graag biedt Tenzing daarnaast ook de ruimte voor kleinere groepen, zodat we intensiever en interactiever op een onderwerp in kunnen gaan.

Daarom introduceert Tenzing nu de sherpasessies, die 4x per jaar worden georganiseerd en plek bieden aan maximaal 5 deelnemers en minimaal 2 Tenzing-collega’s. Ook deze sessies zijn bedoeld voor onze opdrachtgevers.

High performing teams
In de Q3-2017 sessie neemt Leonie Cornelissen ons mee in de wereld van high performing teams. Als leidinggevende werk je vaak binnen meerdere teams en heb je te maken met conflicterende belangen. Hoe kan jouw team bewust groeien naar een High Performing Team en voorkom je dat teamleden elkaar gijzelen in onmogelijkheden?
Leonie Cornelissen is Interim Transformatie Manager en staat daardoor aan het hoofd van grote veranderingen bij bedrijven en in teams. Zij heeft in het verleden gewerkt als bestuurder en op verschillende directieposities bij o.a. Aegon, Deutsche Bank en a.s.r.

Praktische data
Datum: 13 oktober Tijd: 17:30 – 20:00 Locatie: Dengh
Heb je interesse, meld je dan aan bij Peter Lubbers: 06-5310 9232.

Suggesties
Uiteraard staan wij ook open voor suggesties voor onderwerpen en thema’s voor volgende sessies!
Groet,
Marco, Gijs, Rembert, Gustaaf, Peter en Ian!