Projectmanagement als professional

Leidt u met veel plezier projecten maar stuit u regelmatig op dezelfde blokkades? Dan bent u waarschijnlijk toe aan verdere verdieping van uw kennis en vaardigheden als projectmanager. Deze sherpatraining helpt u in uw persoonlijke ontwikkeling van energieke enthousiasteling naar een zelfbewuste professionele projectmanager.

Zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen worden steeds belangrijker voor de projectmanager van de toekomst. De sherpatraining ‘Projectmanagement professional’ helpt beginnende projectleiders bij het maken van de volgende stap als projectmanager aan de hand van praktijkgerichte cases.

Doelgroep
Projectmanagers die de nodige theoretische bagage hebben verkregen, één tot drie jaar praktijkervaring hebben, maar vaker dan gewenst tegen dezelfde blokkades aanlopen.
story board pm

Programma
Door middel van korte inleidingen en diverse video presentaties worden ‘best practices’ van de belangrijkste projectmanagement thema’s behandeld. Via reflectie op de eigen praktijk en toepassing in enkele praktijksimulaties worden kennis en vaardigheden verder ontwikkeld. De volgende onderwerpen zullen aan bod komen:
Onderwerpen

 • Gestructureerd opzetten van projecten
 • Flexibel plannen van een project?
 • Transparant rapporteren over bereikte resultaten;
 • Zorgvuldig afronden projecten;
 • Situationeel aansturen projectteams;
 • Doeltreffend oplossen spanningen & issues;
 • De belangrijke faal en slaagfactoren

 • Praktische informatie
  Door de geconcentreerde en intensieve programmaopzet kan de sherpatraining ‘Projectmanagement professional’ op één middag en avond (6 uur) worden gegeven. De kosten van deze training zijn € 950,- exclusief BTW per persoon. Aanmelden kan via info@tenzing.nl.

  Vervolgtrainingen | Lagant

  Na het volgen van de sherpatraining ‘Projectmanagement professional’ adviseren wij IPMA-C voor verdere professionalisering. IPMA-C helpt de projectmanager zichzelf verbeteren op maar liefst 46
  competenties op het gebied van technische competenties (‘harde skills’), gedragsmatige competenties (‘zachte skills’) en contextuele competenties (de relaties met de staande organisatie). De training IPMA C is een goede voorbereiding op het examen dat leidt tot het internationaal erkende IPMA C certificaat.