Het team

Gijs_HuizingaGijs Huizinga

Gijs Huizinga (1967) heeft als project- en programmamanager een scherp oog voor communicatie, motivatie en teamspirit en koppelt doeltreffendheid aan een grote betrokkenheid. Zijn stijl is helder en vriendelijk, zijn werkwijze resultaat- en relatiegericht. Hoe meer complexiteit en hoe groter de gebruikersomgeving, hoe groter de uitdaging. Gijs heeft uitstekende leidinggevende vaardigheden en is een echte optimist en sfeermaker.

Marco_KorbagMarco Korbag

Marco Korbag (1973) combineert als projectmanager een inhoudelijke drive met een goed ontwikkeld gevoel voor de mensen en het proces. Hij is betrokken en neemt gemakkelijk verantwoordelijkheid. Hij voelt zich thuis in complexe omgevingen met veel stake-holders. Marco heeft oog voor detail en is een gestructureerde werker.

Rembert BrouwerRembert Brouwer

Rembert Brouwer (1973) voelt zich als een vis in het water in de omgeving van financiële dienstverleners. Als projectmanager is hij praktisch, klantgericht en communicatief. Hij krijgt zowel management als medewerkers gemakkelijk met zich mee. Rembert schat situaties snel goed in en handelt doortastend. Hij is zeer stressbestendig.

Gustaaf_de_ManGustaaf de Man

Gustaaf de Man (1970) heeft als projectmanager een track-record in het ontdekken en implementeren van organisatieverbeteringen. Denkend vanuit de klant weet hij mensen op motiverende wijze bij elkaar te brengen en aan te zetten tot het gezamenlijk formuleren en realiseren van doelen. Klantgerichtheid, zaakgerichtheid, verantwoordelijkheid nemen en pragmatisch handelen zijn begrippen die hem kenmerken. Gustaaf is nauw betrokken bij de netwerkclub Vrienden van de Zaak.

Peter LubbersPeter Lubbers

Peter Lubbers (1972) weet met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen als projectmanager bruggen te slaan en mensen aan zich te binden. Hij kijkt makkelijk over de procesketen heen en weet complexiteit terug te brengen tot eenvoud. Hij is innovatief, analytisch sterk en weet verbeterpunten niet alleen aan te wijzen, maar hij weet deze ook in de organisatie gedragen te krijgen: van sense of urgency naar sense of excitement.

Arno LammersArno Lammers

Arno Lammers (1976) heeft als afgestudeerd bedrijfskundige een sterke affiniteit met IT. Als projectmanager heeft hij bewezen om complexe software implementaties met een grote verandercomponent voor zowel organisatie als informatievoorziening succesvol op te leveren. Arno is een bevlogen, resultaatgerichte professional en communiceert eenvoudig met alle lagen in een organisatie. Hij neemt graag initiatief en gelooft in de kracht van samenwerken.