Nieuwe collega: Arno Lammers

Sinds 1 oktober dit jaar hebben we ons team versterkt met Arno Lammers. Arno heeft ruim ervaring als projectmanager. Onder meer bij Ordina en bij  internationale software leveranciers als Pallas Athena, Lexmark Enterprise Software en Hyland Software.

Als afgestudeerd bedrijfskundige heeft Arno een sterke affiniteit met IT. Hij heeft ruime leidinggevende en adviserende ervaring in Business Process Management projecten voor klanten in diverse sectoren. Daarbij heeft hij complexe implementaties met een grote verandercomponent voor organisatie (processen en werkwijze) en informatievoorziening (on-premise en cloud) succesvol voorbereid, (be)geleid en opgeleverd.

Arno is een gedreven en resultaatgerichte professional die graag het initiatief neemt. Daarnaast heeft hij een scherp oog voor de belangen van stakeholders en communiceert hij eenvoudig met alle lagen in een organisatie. Samenwerken is voor Arno een belangrijke sleutel tot succes.

In zijn vrije tijd laat Arno zich graag zien op het voetbalveld, is hij zo nu en dan op de golfbaan te vinden en is wijnkunde een grote hobby van Arno. Arno is inmiddels aan een project begonnen.