20 jaar Tenzing

7 juni 2018; een prachtige dag om het 20-jarig jubileum te vieren. Met ruim 80 mensen, zakelijke en prive, brachten we een mooie lentemiddag door op het terras van de TU Delft. Het terras waar wij als Tenzing maar wat vaak lunchen op de dagen dat we allemaal in Delft zijn.

Zoals jullie van ons gewend zijn, combineren we graag het aangename met het nuttige. Vandaar ook dat we deze dag een spreker hadden uitgenodigd. Met een ongelooflijke hoeveelheid passie en energie wist Daan Schopmeijer, teammanager van het Formula Student Team Delft, ons mee te nemen in de wereld van Formula E-cars; over het samenstellen van een team en over de realisatie van een winnende raceauto binnen tijdsbestek van een studiejaar.

De aansluitende barbecue viel bij velen goed in de smaak. Hoewel we dachten meer dan ruimschoots ingekocht te hebben voor alle gasten, hebben we zelf later op de avond nog wat aan de bar bijbesteld. Een goed teken! Iedereen bedankt voor zijn of haar aanwezigheid en de vele attenties en positieve reacties!

Graag tot over 5 jaar. Eerder mag ook!
Tenzing