Lean opleiding gestart

Lean is niet meer weg te denken uit onze samenleving. In de industrie wordt Lean al decennia met veel succes toegepast. Met name in de zorg, het onderwijs, de overheid en in de financiële sector zien we de laatste jaren een enorme toename. Als interim professional moet je de ins & outs weten van dergelijke ontwikkelingen. Met maar liefst 14 deelnemers, is in september de Lean opleiding gestart.

Lean Green Belt opleiding in 4 dagdelen
In 4 dagdelen van 16:00 uur tot 21:00 leidt Lean-expert Ben van Wamel, oprichter van B-Lean, ons op tot Green Belt niveau. Het doel van de opleiding is om de meest relevante Lean methodieken zelfstandig toe te kunnen passen. Ben heeft ruim 20 jaar ervaring met het verbeteren van bedrijfsprocessen in diverse sectoren. Zijn aanpak is eerlijk, helder en met oog voor de mens achter de processen.
Gedurende de opleiding wordt gebruik gemaakt van een zelfstudiepakket, bestaande uit een reader en een online leeromgeving met toegang tot digitale versies van het materiaal. Dit pakket biedt de deelnemers de mogelijkheid om alles uit de opleiding te halen.

Certificaat
De opleiding wordt afgesloten met de mogelijkheid om IIBLC® examen te doen en een certificaat te behalen. ATIM Opleidingen verzorgt en coördineert deze examens in Nederland.

Aanmelden
Hoewel de opleiding al gestart is, overwegen we een tweede groep te laten starten in 2018. Heb jij ook interesse in deze opleiding? Laat ons dit dan weten door een mail te sturen. Of neem contact op met Peter Lubbers (06-5310 9232).