Collegasessie 2 november 2017

Beste zelfstandig professional,

We nodigen jou van harte uit voor onze collegasessie op donderdag 2 november 2017. Ook deze keer hebben we een programma samengesteld met actuele thema’s voor jou als projectprofessional en voor jou als zelfstandig ondernemer. Voor komende sessie staan de onderwerpen ‘portfoliomanagement’ en ‘Lean six sigma verbetertrajecten’ centraal.
Natuurlijk is er daarnaast ruimschoots gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en de onderlinge banden te verstevigen. We zien graag je aanmelding tegemoet.

Gijs, Marco, Rembert, Gustaaf, Peter, Ian

Portfolio project management
Als zelfstandig projectprofessional werk je vaak in grote organisaties aan één van de vele projecten. Het kan dan voorkomen dat jouw project binnen scope, budget en planning loopt, maar dat jouw project toch last krijgt van andere projecten. Je wordt geconfronteerd met vertraging of je project wordt zelfs stil gelegd, omdat de resources naar andere projecten moeten. Is dit een terechte strategische keuze of heeft de opdrachtgever alleen geluisterd naar diegene die het hardst kon schreeuwen?
Maarten van Weeghel, directeur van Improven, neemt ons mee in Strategisch Projectportfolio Management!

Afslanken
Lean is niet meer weg te denken uit onze samenleving. In de industrie wordt Lean al decennia met veel succes toegepast en in de dienstensector, zoals zorg, onderwijs, overheid en financiële sector zien we de laatste jaren een enorme toename. Het gedachtengoed spreekt menig manager aan: verspillingen worden geëlimineerd en wat over blijft zijn de waarde toevoegende processen waar klanten voor willen betalen!

Ben van Wamel – Blackbelt en eigenaar van B-lean! neemt ons mee in de kansen en risico’s van afslanken!

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum: 2 november 2017 tussen 16.00 en 20.00 uur
• Locatie: Dengh – Enghlaan 17, 3543 BD Utrecht
• Inclusief (brood)maaltijd en borrel.

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.