Collegasessie 12 april 2018

Beste zelfstandig professional,

We nodigen je alvast van harte uit voor onze collegasessie op donderdag 12 april 2018. Transformatie van Prince2 naar Agile vormt het eerste deel van het programma. Het tweede deel van deze sessie staat in het teken van netwerken en elkaar beter leren kennen.

We zien graag jouw aanmelding tegemoet!

Gijs, Marco, Rembert, Gustaaf, Peter, Ian, Roy

Een reisverslag van ‘Puur Prince 2’ naar ‘Absoluut Agile’
Je hoort steeds vaker dat bedrijven overstappen van Prince2 naar Agile. Voldoet Prince2 niet meer? Je zou het haast denken. Grote bedrijven zoals ING, ABN-AMRO en de Rabobank gooiden het afgelopen jaren het roer rigoureus om.
Hoe organiseer je op een bestendige manier dergelijke transformatie? Bottom-up of juist top-down? Eerst IT of gelijk met de business? En hoe ga je om met ‘scaled agile’ principes, waarbij nieuwe hiërarchische lagen haaks lijken te staan op de gewenste versnellingen?

Roy Schuring, ervaren programmamanager, neemt ons mee in zijn reisverhaal van Prince2-standaardisatie naar Agile-transformatie.

Netwerken
Op LinkedIn tref je mensen met meer dan 500+ volgers. Een groot netwerk is essentieel voor zelfstandig professionals, maar kwantiteit lijkt het hier soms te winnen van kwaliteit. Uiteraard heeft een goed netwerk voldoende omvang, maar zonder aandacht is het een lege huls. Wij geloven in kwaliteit en echt contact. In het tweede deel van onze sessie hebben we deze keer dan ook extra tijd ingeruimd om elkaar beter te leren kennen!

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen.
• Datum: 12 april 2018 tussen 16.00 en 20.00 uur
• Locatie: Dengh – Enghlaan 17, 3543 BD Utrecht
• Inclusief (brood)maaltijd en borrel.

(*) Collegasessies van Tenzing zijn bedoeld voor zelfstandig werkende collega’s waar we in projecten mee samenwerken of samengewerkt hebben, en die niet tot de organisatie van een opdrachtgever behoren. De sessies vinden één à twee keer per jaar plaats. Ze hebben deels een inhoudelijk en deels een netwerkkarakter.