Pensioen uitvoering organisatie

Inrichten administratie nieuwe PUO

Keylane is een Europese leverancier van flexibele standaardoplossingen voor alle kernprocessen van zowel verzekeraars als pensioeninstellingen. Centric is een nieuwe speler op de markt van pensioenuitvoeringsorganisaties (PUO’s).
Marco Korbag heeft als projectmanager vanuit Keylane ondersteuning geboden bij het implementeren (inrichten, uitrollen en dataconversie) van Maia bij Centric.

Projectorganisatie:

samenwerking tussen Keylane (leverancier) en Centric (klant)

Doorlooptijd:

mei 2017 – december 2017

PGGM

IT Verbeterplan Pensioenbeheer

PGGM voert de pensioenadministratie en het vermogensbeheer voor meerdere pensioenfondsen. Het aantal klanten groeit nog steeds. De veranderingen voor nieuwe en bestaande klanten moeten sneller en effectiever opgenomen worden in de systemen. Marco Korbag heeft als projectmanager / business consultant ondersteuning geboden binnen het programma dat hier voor moet zorgen.

Projectorganisatie:

Programma waarin bijna alle disciplines binnen het bedrijf betrokken zijn.

Doorlooptijd:

oktober 2014 - februari 2017

Stater

Uitrol dienstverlening

Stater is marktleider in het verzorgen van hypotheekprocessen voor haar klanten. Stater is continue en proactief op zoek naar mogelijkheden om haar dienstverlening uit te breiden of te verbeteren. Rembert Brouwer is gevraagd als projectmanager om dienstverlening in het kader van zorgplicht in te regelen en uit te rollen naar klanten.

Projectorganisatie:

Projectteam wisselend van samenstelling met diverse vertegenwoordigers uit de organisatie

Doorlooptijd:

september 2014 - heden

A&O Services

Project “aanpassingen Witteveen”

A&O Services voert de pensioenadministratie voor drie pensioenfondsen. Als gevolg van aanpassingen in het Witteveen-kader moest de pensioenadministratie binnen A&O Services aangepast worden. Tegelijkertijd moesten de aanpassingen op de respectievelijke pensioenreglementen doorgevoerd worden. Projectmanager Marco Korbag is gevraagd hier een projectorganisatie voor op te zetten.

Projectorganisatie:

Projectteam van circa 15 personen met vertegenwoordigers uit bijna alle onderdelen van het bedrijf.

Doorlooptijd:

februari 2013 – juli 2014

A&O Services

Optimalisatie jaarwerkproces

De klant wil zijn huidige jaarwerkproces optimaliseren. Om deze ambities te realiseren is projectmanager Rembert Brouwer gevraagd het project Optimalisatie Jaarwerk vorm te geven. De opdracht is om het huidige jaarwerkproces op een hoger kwaliteitsniveau te brengen en de uitvoering ervan tegelijkertijd te versnellen.

Projectorganisatie:

Intern projectteam van ca. 10 personen. Daarnaast verschillende externe leveranciers.

Doorlooptijd:

augustus 2012 – juni 2014