Uitrol dienstverlening

Stater is marktleider in het verzorgen van hypotheekprocessen voor haar klanten. Stater is continue op zoek naar mogelijkheden om haar dienstverlening uit te breiden of te verbeteren. Een van de projecten is het verbeteren van de dienstverlening door invulling te geven aan de kaders vanuit de zorgplicht. Hierdoor zijn de klanten van Stater beter in staat om via een gecontroleerd proces met haar eindklanten (de consumenten) te communiceren rondom bepaalde hypotheekvraagstukken.

Rembert Brouwer is als projectmanager gevraagd om de ontwikkelde dienstverlening in te regelen en uit te rollen naar klanten. Hij heeft een projectteam samengesteld en samen de projectaanpak vastgesteld om van idee naar uitvoering te komen.

Stater is de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland. Stater ondersteunt bijna dertig procent van alle hypotheken in Nederland met hypotheeksystemen. Stater is op 1 januari 1997 opgericht en binnen 15 jaar uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1 januari 2001 opereert Stater als zelfstandige onderneming binnen de ABN Amro Groep.